CloudVPS blog
CloudVPS blog

De laatste trends& ontwikkelingen

Blog

Business

NextVPS: de beste VPS-server voor uw toepassing

14 juni 2018

U heeft een Wordpress website of Magento webwinkel en om deze zo optimaal mogelijk te laten functioneren bent u op zoek naar een eigen VPS-server die eenvoudig zelf te beheren is.

Lees artikel
OpenStack

OpenStack is het cloudplatform van de toekomst

11 juni 2018

In een interview met Dutch IT-Channel legt CEO Chris de Jongh uit waarom hij heilig gelooft dat OpenStack het cloudplatform van de toekomst is.

Lees artikel
General

Op weg naar eenvoud en zelfredzaamheid: de toekomst van cloudcomputing

23 mei 2018

Vraag ons naar de toekomst van cloudcomputing en je hoort zeker iets over orkestratie. Dat moet het antwoord zijn op de vraag hoe je een allesomvattend overzicht houdt over het steeds complexer wordende hybride-cloudlandschap.

Lees artikel
News

Audit ISO-certificering behaald

16 april 2018

Met gepaste trots maken wij u graag deelgenoot van het feit dat wij dit jaar wederom met vlag en wimpel onze ISO-certificering hebben behaald. Dit jaar hebben we, voor de tweede keer op rij, het traject doorlopen zonder bevindingen (findings).

Lees artikel
Network

Veiligheid over de hele keten

21 maart 2018

Met OpenStack Connect bent u in staat om een directe verbinding te leggen tussen OpenStack en elke andere omgeving. Tussen CloudVPS OpenStack en bijvoorbeeld Amazon Web Services (AWS Direct Connect) en/of Microsoft Azure (ExpressRoute).

Lees artikel
Business

CloudVPS introduceert NextVPS

08 maart 2018

CloudVPS, een van de grootste Nederlandse onafhankelijke IaaS-providers, introduceert NextVPS, een nieuw, revolutionair virtual private server-portfolio (VPS). Dit wordt geleverd vanaf een technologisch hoogwaardige en hypermoderne Infrastructure-as-a-Service-dienst gebaseerd op het OpenStack-platform van CloudVPS.

Lees artikel
OpenStack

Auto failover IP op OpenStack

26 februari 2018

CloudVPS biedt veel failover en redundancy features en we zijn trots om aan te kondigen dat Auto failover IP's met VRRP nu ook eenvoudig geconfigureerd kunnen worden op ons OpenStack-platform.

Lees artikel
VPS/server management

Update omtrent de CentOS 6 / 7 kernel problemen

07 februari 2018

Enige tijd geleden kwam er bij de makers van CentOS (Red Hat) een update uit welke een aantal vulnerabilities op zou lossen en de veiligheid van uw server zou moeten verbeteren. 

Lees artikel
Business

Meltdown en Spectre update

22 januari 2018

In deze blogpost treft u informatie omtrent acties die u zelf kunt ondernemen en de acties die CloudVPS reeds heeft ondernomen om de risico's van de Meltdown en Spectre aanvallen te reduceren of te mitigeren.

Lees artikel
General

Kwetsbaarheden in processoren

05 januari 2018

Het zal u ongetwijfeld niet zijn ontgaan dat er de afgelopen twee dagen met grote regelmaat nieuws is over de zogenaamde "Meltdown" en "Spectre" kwetsbaarheden.

Lees artikel

Pagina's