CloudVPS AVG Kennissessie
CloudVPS AVG Kennissessie

AVG Kennissessie

Op 24 januari 2018 organiseert CloudVPS in samenwerking met topadvocaat Quinten Kroes van advocatenkantoor Brinkhof een kennissessie om u te helpen tijdig te voldoen aan de nieuwe privacywet AVG.

De kennissessie vindt plaats in de Equinix Startup Village op het Science Park in Amsterdam. We vertellen wat er voor u verandert en hoe u dit aanpakt. Ook ontvangt u een handige whitepaper en een verwerkersovereenkomst om u op weg te helpen. Na de sessie krijgt u de gelegenheid om een rondleiding te volgen door AM3 en AM4. U krijgt dan exclusief toegang tot de locaties waar CloudVPS uw data opslaat.

 

Aanmelden 

 

Programma

10:00 - 10:30 Inloop
10:30 - 11:30 Opening + Keynote AVG (Quinten Kroes)
11:30 - 12:00 Breakouts
12:00 - 14:00 Lunch + rondleidingen

 

Wat is de AVG?

Per 25 mei 2018 worden bedrijven in iedere EU-lidstaat verplicht om te voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze privacy-regulering is de Nederlandse benaming van de General Data Protection Regulation (GDPR) en vervangt de huidige Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). AVG gaat uw organisatie raken en werk opleveren. Hoe eerder u begint met de voorbereiding, hoe sneller uw organisatie voldoet aan de nieuwe wetgeving.

 

Quinten Kroes CloudVPS Kennissessie

Over Quinten Kroes

Quinten Kroes is werkzaam als advocaat in de telecommunicatie, media en technologie (TMT) sectoren, en adviseert en procedeert over telecom-, media- en privacyregulering. Hij adviseert over de bescherming van persoonsgegevens en doceert als gastdocent op de Universiteit van Amsterdam.

Quinten’s reputatie wordt erkend in internationale juridische gidsen zoals Chambers and Partners, waar hij de afgelopen jaren steevast is genoemd als één van de vooraanstaande advocaten op zijn vakgebieden.