Knowledge Base

Onze techneuten voegen zo veel mogelijk antwoorden op veelgestelde vragen en extra informatie over onze diensten en serverbeheer toe aan onze knowledge base. Heeft u een idee voor een mogelijke uitbreiding? Laat het ons weten!

CloudVPS FAQ

We hebben 2 FAQs voor u ingericht: een Algemene FAQ en een FAQ gespecialiseerd op Openstack.

Algemene FAQ »
OpenStack FAQ »

CloudVPS blog

Via ons blog kunt u op de hoogte blijven over de laatste ontwikkelingen bij CloudVPS en onze diensten. Verder schrijven we hier over interessante marktontwikkelingen en casestudies. Vanwege onze internationale klanten en projecten wordt ons blog in het Engels geschreven. Bekijk ons weblog

Like ons op Facebook

Op Facebook kunt u onze sociale kant zien. Hier houden wij u op de hoogte over interessante zaken die wij tegenkomen of meemaken. De taal die wij gebruiken is Engels maar Nederlands is geen probleem. U kunt onze Facebook pagina hier vinden.

Volg ons op Twitter

Twitter is een zeer directe methode van communiceren. Onze generieke tweets zijn normaal in het Engels, wilt u met ons communiceren kies dan gerust voor Nederlands. Wij hebben twee twitter accounts, waarbij @Cloud_VPS wordt gebruikt om over nieuws te communiceren en @CloudVPSnetwork wordt gebruikt om te communiceren over de status van ons netwerk en de support flow.


N2 monitoring software

N2 is een door CloudVPS ontwikkeld monitoring tool voor Linux en Windows servers. Deze is via de CloudVPS Interface te bereiken.

U kunt in de N2 interface naar elk gewenst tijdstip terugspringen zodat u kunt zien wat er zich op een kritiek moment binnen de server afspeelde. Ook N2 is open source beschikbaar, hier kunt u meer lezen over deze software.

Cloud kwaliteitsstandaard

Wij geloven dat een algemeen geaccepteerde cloud kwaliteitsstandaard enorm positief zal zijn voor de cloudsector en haar klanten. Onze medewerkers doen actief mee aan discussies en wij werken samen met andere organisaties aan goede definities en procedures. De vorderingen van één van onze projecten kunt u volgen op cloudcontrols.org.

Bedankt deelnemers! Goede feedback en een zeer #geslaagd partner event! #CloudVPS Future Decrypted https://t.co/uIwCqHfMD1
3 weeks

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde mensen die met de nieuwste cloud-technologie en onze bekende klanten willen werken.

Bekijk onze vacatures

 

VPS Bestellen
VPS Bestellen