Weblog

door Omar onder | 0 comments

Europese persoons- en klantgegevens mogen niet meer in Amerika worden opgeslagen

Europese internetgebruikers hebben sinds dinsdag 6 oktober een groot probleem. Hun persoonlijke-of klantgegevens mogen niet zomaar meer op Amerikaanse servers, de cloud, worden opgeslagen. Een groot gedeelte van het Internet draait op Amerikaanse clouds zoals die van Amazon, Microsoft, Apple of Google.

Lees verder

door Bas onder General, Business / Legal | 0 comments

CloudVPS hergecertificeerd tegen zwaardere ISO27001:2013 normen

Informatiebeveiliging neemt binnen CloudVPS een belangrijke plek in: we zijn zuinig op uw en onze data en beschermen die dus ook. Een van de
middelen daarvoor is ISO27001, een standaard op het gebied van informatiebeveiliging.

In september 2013 is een nieuwe versie van de standaard gepubliceerd. De nieuwe versie heeft een aantal zaken vereenvoudigd en daarmee duidelijker gemaakt, ook is de structuur wat beter opgezet.

Lees verder

door Sander onder General, VPS / Server Management | 0 comments

Betatesters gezocht voor onze Hyper-V Veeam backup pilot

CloudVPS is continue druk bezig met het ontwikkelen van nieuwe services. Een groot gemis op ons Hyper-V platform is het kunnen aanbieden van snapshots. In ons onderzoek hebben we uiteindelijk een kandidaat gevonden die de missende snapshot faciliteit kan invullen. Op dit moment zijn we intern aan het testen met Veeam op ons Hyper-V platform.

Lees verder

door Bas onder General, News | 0 comments

Ghost: Groot lek in glibc ontdekt, upgraden noodzakelijk

Gisteravond is een kwetsbaarheid in glibc bekendgemaakt waarvoor upgraden noodzakelijk is. De kwetsbaarheid zelf stelt kwaadwillenden in staat om vanaf buiten misbruik van uw server te maken. In meer technische termen kan de kwetsbaarheid worden misbruikt om opdrachten uit te voeren vanaf externe systemen door gebruik te maken van een zogeheten buffer overflow.

Lees verder

door Koert onder News, OpenPanel | 0 comments

Hard- en software upgrades CloudVPS Object Store

Gedurende de laatste maanden hebben wij zowel de software als de hardware van de CloudVPS Object Store ge-upgrade.

Hardware upgrade

De CloudVPS Object Store groeit met miljoenen objecten per week. De groei is exponentieel toegenomen sinds de introductie van ons populaire Backup to Object Store product. Dit betekent dat we sneller hardware moesten toevoegen dan verwacht. Over de laatste twee maanden hebben wij de capaciteit van de object store met 400% vergroot. Het herbalanceren van objecten dat hier het gevolg van was heeft de performance helaas enkele weken verlaagd.

Lees verder

Tags:

VPS Bestellen
VPS Bestellen