Weblog

door Remy onder News | 0 comments

Ubuntu 16.04 beschikbaar

In april 2016 heeft Canonical een nieuwe versie van het Ubuntu Operating System gelanceerd. In deze versie is een enorm aantal verbeteringen en veranderingen doorgevoerd.

Dit artikel behandelt enkele van deze verbeteringen. Ook zetten we de zaken op een rij die van belang zijn als u wilt migreren of gebruik gaat maken van deze nieuwe software.

Lees verder

door Bjorn onder | 0 comments

Black Friday, online helemaal klaar voor de topdrukte?

Black Friday is een ideaal voorbeeld van de toepassingen van elastische computercapaciteit en het voordeel in online marketing. Één dag per jaar heeft je webshop te maken met absurde drukte. Al weken ben je in voorbereiding: mailings, advertenties, promoties, AdWords campagnes en retargeting mechanismen staan klaar, maar heb je ook aan de voorbereiding van de shop zelf gedacht?

Lees verder

door Omar onder | 0 comments

Europese persoons- en klantgegevens mogen niet meer in Amerika worden opgeslagen

Europese internetgebruikers hebben sinds dinsdag 6 oktober een groot probleem. Hun persoonlijke-of klantgegevens mogen niet zomaar meer op Amerikaanse servers, de cloud, worden opgeslagen. Een groot gedeelte van het Internet draait op Amerikaanse clouds zoals die van Amazon, Microsoft, Apple of Google.

Lees verder

door Bas onder General, Business / Legal | 0 comments

CloudVPS hergecertificeerd tegen zwaardere ISO27001:2013 normen

Informatiebeveiliging neemt binnen CloudVPS een belangrijke plek in: we zijn zuinig op uw en onze data en beschermen die dus ook. Een van de
middelen daarvoor is ISO27001, een standaard op het gebied van informatiebeveiliging.

In september 2013 is een nieuwe versie van de standaard gepubliceerd. De nieuwe versie heeft een aantal zaken vereenvoudigd en daarmee duidelijker gemaakt, ook is de structuur wat beter opgezet.

Lees verder

door Sander onder General, VPS / Server Management | 0 comments

Betatesters gezocht voor onze Hyper-V Veeam backup pilot

CloudVPS is continue druk bezig met het ontwikkelen van nieuwe services. Een groot gemis op ons Hyper-V platform is het kunnen aanbieden van snapshots. In ons onderzoek hebben we uiteindelijk een kandidaat gevonden die de missende snapshot faciliteit kan invullen. Op dit moment zijn we intern aan het testen met Veeam op ons Hyper-V platform.

Lees verder

VPS Bestellen
VPS Bestellen